Orădenii sunt invitați să se bucure de bogățiile toamnei, la o nouă ediție a târgului Vinul și Pâinea. Acesta va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică (19 și 20 septembrie), în parcarea centrului comercial Aushopping. „Anul acesta vor participa 21 de producători locali din Bihor și Hajdú-Bihar, care vor expune și oferi spre degustare bunătăți gastronomice, ca produse locale de turism”, a precizat Dumitru Sim, managerul proiectului transfrontalier, în cadrul căruia are loc evenimentul. Expozanții vor pune la dispoziția vizitatorilor produse gastronomice gătite pe loc, după rețete locale, dar și vin, cidru, produse de panificație și patiserie, conserve, fructe și legume, miere și produse apicole, dulciuri de casă, gemuri și dulcețuri, siropuri și sucuri, și produse de carmangerie. Întrucât unul dintre partenerii evenimentului este Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea consulta oferta disponibilă în domeniul industriei ospitalității.

Programul târgului

Sâmbătă, 19 septembrie: Deschiderea evenimentului (ora 10); Gőrbőc Néptánccsoport (ora 18); Ansamblul Aușana (ora 19); Închiderea standurilor (ora 21).

Duminică, 20 septembrie: Deschiderea evenimentului (ora 10); Galagonya Néptáncegyüttes (ora 18); Ansamblul Stelele Bihorului (ora 19); Închiderea standurilor (ora 21).

Proiectul „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdú-Bihar”, al cărui lider este AMD Bihor, este finanțat prin programul Interreg V-A România-Ungaria. Zona eligibilă a programului cuprinde județele Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș, pe partea română a graniței respectiv, județele Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea maghiară a frontierei. Detalii privind programul găsiți pe www.interreg-rohu.eu

News Bihor

 

The post Week-end pentru promovarea produselor locale appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat