Voleibalistele de la CSU Oradea s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Diviziei A 2, după ce au trecut, în două jocuri, de echipa arădeană Pro Volei. Al doilea joc din cadrul play-off-ului competiției a fost câstigat de CSU Oradea, cu scorul de 3-0, orădencele repetând, astfel, performanța din anii precedenți, calificându-se la turneul semifinal.

Pe seturi, în jocul desfășurat la Arad, elevele antrenoarei Mariana Szabo Alexi s-au impus cu 25-10, 25-23 și 25-14.

În cealaltă partidă, CSM Satu Mare a câștigat cu scorul de 3-2 jocul cu Politehnica Timișoara și va fi nevoie de un meci decisiv pe terenul Politehnicii, pentru departajare.

Turneul semifinal al campionatului Diviziei A, Seria Vest la volei feminin se va desfășura în perioada 12-14 aprilie, locul de disputare a jocurilor urmând a fi stabilit după depunerea ofertelor pentru organizarea turneului la Federația Română de Volei.

În acest moment, se cunosc, astfel, trei din cele patru echipe participante la turneul semifinal: Agroland Timișoara, Universitatea Cluj și CSU Oradea, primele două clasate în acest turneu vor participa la turneul final de promovare în Divizia A1, alături de alte două echipe calificate din Divizia A2, Seria Est.

Florin Mihalca

error: Continut protejat