Biblioteca Județeană „Gheorghe Şincai” Bihor găzduiește, începând de miercuri, 26 februarie 2020, până joi, 12 martie 2020, o expoziţie cu vânzare de produse realizate de către tinerii de la Asociaţia „Down” Oradea intitulată: „Vestitorii primăverii”.

Expoziția se găsește în Galeria expozițională de la parterul instituției și cuprinde, în principal, mărțișoare, dar și diverse suporturi, tablouri, genți și brățări. Cu acest prilej, se va celebra și împlinirea a 18 ani de parteneriat între Asociația Down Oradea și Centrul de Informare Comunitară al instituției.“Debutul primăverii coincide cu una dintre manifestările de suflet ale instituției noastre, care aduce în atenția noastră pe cei aparținând Asociației Down, cei care se regăsesc în spațiul Bibliotecii de 18 ani, unde au alături oameni dăruiți meseriei de bibliotecar cu tot ce are mai frumos și mai sensibil aceasta.”, ne-a declarat managerul Bibliotecii Județene „Gheorghe Şincai” Bihor, Ligia Mirișan.

Expoziția tinerilor de la Asociația Down Oradea, organizată cu ocazia Mărțișorului, va putea fi vizitată, de luni până vineri, între orele 8:00-19:00.

 

Agenția NewsBihor

The post „Vestitorii primăverii” au sosit la Biblioteca Județeană „Gheorghe Şincai” Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat