Grupul de Comunicare Strategică a trasmis, la ora 13, noi date oficiale. Potrivit specialiștilor, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 196 de cazuri de îmbolnăvire. Unul s-a înregistrat în județul Bihor, unde numărul bolnavilor a ajuns, acum, la 647.

Pe teritoriul României, au fost plasate, până miercuri, la ora 13, în carantină instituționalizată, 2.212 de persoane. Alte 99.349 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. „Până la această dată au fost prelucrate 520.564 de teste, iar de la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Până acum, 1.360 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Din cele aproape 200 de noi cazuri confirmate, unul singur s-a înregistrat în județul Bihor, unde numărul bolanvilor a ajuns la 647. În carantină sunt în continuare, 26 persoane. Totodată, în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” se află 149 pacienți. Până acum, 506 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 s-au vindecat.

Până astăzi, 10 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.945 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.103 au fost declarate vindecate și externate.

Mădălina Venter

The post Un singur caz confirmat în ultimele 24 de ore, în Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat