În Consiliul Local al comunei Vadu Crișului schimbările se țin lanț. După demisia dl. Bolojan Florian Florinel (PRU) și controversatele ședinte de numire ale înlocuitorului acestuia, dl. Domocoș Nicolae, a venit rândul consilierului PNL – Ciucle Sergiu Gabriel să dea bir cu fugiţii.

La ședința de Consiliu Local al comunei Vadu Crișului din data de 24.04.2019, primarul comunei dl. Cosma Dorel Florin a dat citire demisiei depuse de către consilierul Ciucle Sergiu Gabriel, demisie prin care acesta părăsește barca eșuată a PNL Vadu Crișului.

Obișnuit cu traseismul politic și dând dovadă de lipsă de moralitate de-a lungul scurtei sale cariere politice, dl. Ciucle Sergiu Gabriel a ales un loc de muncă foarte bine plătit oferit de “generoasa mână” a conducerii PSD Borod, în detrimentul proiectelor politice promise de acesta în campaniile electorale.

Cu o listă lungă de partide și doctrine disponibile pe piața politică, așteptăm cu nerăbdare inevitabila trădare a protectorilor acestui personaj politic local.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat