Spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)” a fost selecționat la cea de a VI -a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad, care se va desfășura în perioada 12 – 20 mai.

,,Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim și cu publicul arădean, care s-a dovedit de fiecare dată a fi o gazdă minunată”, și-au arătat entuziasmul actorii Teatrului Regina Maria, care fac parte din distribuția spectacolului „F.A.D. (Noduri și plăci)”.

Înainte de a porni, însă, la drum Trupa Iosif Vulcan îi așteaptă pe orădeni la reprezentația din 2 mai, care va avea loc începând cu ora 19:00, la Sala Mare.

Spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)” tratează tema bolii Alzheimer într-o manieră captivantă, surprinzând momente din viața Verei, personajul principal, care se află la diferite etape ale mentalității și la diferite vârste. Tocmai de aceea, acțiunea se întinde pe o perioadă de 26 de ani. Vivacitatea atmosferei de familie se estompează când Vera decide să le dezvăluie soțului și copiilor că are deja primele simptome ale acestei boli, însă doar pentru un moment. Trăsătura care-i caracterizează pe toți, surclasând astfel gena F.A.D., este capacitatea de a evita în mod conștient să ia ceva prea în serios, chiar și în cele mai nepotrivite momente. Ironia dă naștere unei lejerități pe care o întâlnim doar la oamenii extrem de inteligenți, cum e cazul membrilor acestei familii. Astfel, printre jocuri de Scrabble, pierderi de memorie și persiflări, viața lor continuă să fie plină de activitate.

Despre premiera piesei, care a avut loc în luna martie, puteți citi aici: https://agentianewsbihor.ro/2018/03/12/f-d-noduri-si-placi-debutat-cu-succes-pe-scena-oradeana/.

Larisa Patricia Herlaș

The post Trupa Iosif Vulcan se reîntâlnește cu publicul arădean appeared first on Agenția News Bihor.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat