Teatrul Szigligeti și-a închis toate spațiile, inclusiv casa de bilete, dar continuă să fie activ în spațiul virtual. Videoteca poate fi accesată online, iar noi spectacole vor fi adăugate în perioada următoare.

„Începând de luni, 23 martie 2020 și până la revenirea la condiții normale, Teatrul Szigligeti își închide toate spațiile, inclusiv casa de bilete. Totodată, activitatea nu se suspendă în întregime, videoteca online fiind disponibilă până la sfârșitul acestei perioade dificile”, anunță, printr-un comunicat de presă, conducerea Teatrului Szigligeti.

Noi spectacole vor fi adăugate în perioada următoare. ,,Colegii noștri rămân acasă, dar verifică în mod regulat mesajele primite pe Facebook și pe adresa de e-mail a secretariatului titkarsag@szigligeti.ro Vă vom informa în continuare despre toate eventualele modificări pe paginile noastre de Facebook, pe website-ul instituției, dar și prin intermediul comunicatelor de presă”, a precizat Biró Árpád Levente, referent artistic al Teatrului Szigligeti.

Mădălina Venter

The post Teatrul Szigligeti poate fi urmărit online appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat