Vineri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, consilierii din Drăgănești și-au exprimat, în unanimitate, acordul de principiu pentru a intra în acționariatul Parcuri Industriale Bihor S.A. „UAT Drăgănești își dorește intrarea în acționariat cu scopul de a dezvolta infrastructura industrială pentru Țara Beiușului. Odată ce ne parvine adresa oficială din partea Primăriei, noi vom semnala toți acționarii pentru a face demersurile necesare primirii UAT Drăgănești ca membru în Parcuri Industriale S.A.”, a precizat Simon Adrian, directorul Parcuri Industriale Bihor SA.

Comuna Drăgănești va pune la dispoziția societății un teren de 10.3 hectare, unde se va putea construi nou parc industrial. „Regiunea este în dezvoltare. Se construiește proiectul de infrastructură rutieră „Drumul Apusenilor”, preconizăm că în următorii 3-4 ani, zona va fi racordată la rețeaua de gaz. Câțiva investitori din Beiuș, în special transportatori, s-au interesat deja de posibilitatea amenajării unor depozite într-un spațiu bine delimitat. Pe lângă impactul social, prin crearea locurilor de muncă pentru localnici, și nu numai, avantajul amenajării unui parc industrial se va vedea și prin sumele ce vor fi colectate la bugetul local din taxe și impozite ”, a spus Ovidiu Banda, primarul comunei.

Parcuri Industriale Bihor va continua strategia de dezvoltare pentru crearea unui parc industrial în fiecare dintre microregiunile județului.

Veres Diana

 

The post Țara Beiușului: Se fac demersuri pentru realizarea unui nou parc industrial appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat