Până astăzi, 29 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.978 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.569 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 675 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

,,De la ultima informare au fost înregistrate alte 362 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar pe secțiile ATI din țară sunt internați 247 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 166.993 teste”, transmit autoritățile.

În Bihor, în ultimele 24 de ore, numărul persoanelor aflate în carantină a scăzut. Dacă în 28 aprilie, autoritățile au transmis că, în județul Bihor, 825 persoane se aflau în carantină, miercuri dimineața, datele oficiale indică 312 persoane carantinate și 46 persoane vindecate. Până în acest moment, în județul Bihor, au fost raportate 449 de cazuri. De asemenea, oamenii legii au fost implicați în mai multe activități de prevenire și asigurare a măsurilor de pază și protecție. „342 persoane aflate în izolare au fost verificate. Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe timpul stării de urgență au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de 179.930 lei”, se arată în comunicatul oficial al Direcției de Sănătate Publică Bihor.

Mădălina Venter

The post Statistici actualizate cu privire la COVID-19 appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (2)

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat