Sportivii Centrului Olimpic de Pregătire Oradea au fost angrenati la sfârșit de săptămână la două competiții internaționale. Doi dintre ei s-au clasat pe podium, însă unul în apropierea acestuia.

Astfel, Vlad Vișan, de la CSM Liberty s-a clasat al III-lea la categoria 81 kg de la Openul Panamerican Santiago de Chile, din Chile. La această competiție au participat 123 judoka din 13 țări, iar în urma rezultatului sportivul orădean a primit 50 puncte în clasamentul IJF Tour World Ranking List.

De precizat faptul că Vlad Vișan participă în perioada 24-26 martie și la Openul Panamerican de la Lima, din Peru.

De asemenea, Alexandru Raicu, de la CSM Pitești, sportiv care se pregătește la Centrul de la Oradea, a obținut locul al III-lea în proba de 73 kg la Openul African Casablanca din Maroc. La această competiție au participat 210 judoka din 23 țări.

În fine, Marcel Cercea, de la CSU Pitești, judoka aflat, de asemenea, în Centrul Olimpic de la Oradea, s-a situat pe locul al V-lea și a pierdut medalia de bronz a categoriei 73 kg, în fața colegului său, Alexandru Raicu.

În următoarea perioadă, sportivii Centrului Olimpic de la Oradea vor participa la două stagii de pregătire la centrele de la IJF Dunavarsany și Tata din Ungaria.

Florin Mihalca

error: Continut protejat