Din 15 mai, reîncepe activitatea artistică în cadrul Teatrului Szigligeti. După o discuție cu grupurile de abonați ai Teatrului Szigligeti și portalul de vânzare bilete online Eventim.ro, s-a lansat o platformă prin care abonații, folosind codul unic pe care îl găsesc pe abonament, vor putea urmări înregistrările spectacolelor care nu au mai putut fi jucate din cauza măsurilor de restricție.

,,Din cauza măsurilor de restricție, deocamdată nu putem primi publicul în sală. Este o perioadă extrem de deficilă pentru toți, însă noi avem încredere că chiar și în aceste condiții, este nevoie de gesturi și experințe care ne leagă și întăresc comunitatea noastră. Tocmai din acest motiv, ne simțim obligați să le mulțumim membrilor publicului nostru pentru că sunt alături de noi și acum. Am făcut o promisiune spectatorilor fideli și abonaților încă la începutul stagiunii și vom încerca să o onorăm, în măsura posibilităților”, a precizat Arpad Levente Biro, referent artistic.

Susține teatrul orădean!

Paralel cu platforma dedicată posesorilor de abonamente, iubitorii de teatru din toată lumea, sunt invitați să urmărească spectacolele prin cumpărarea unui bilet la un preț simbolic, contribuind astfel la susținerea teatrului orădean maghiar, ajuns, precum toate celelalte, într-o situație extrem de precară. În prima fază a campaniei „Loja acasă”, se v-a publica două spectacole anulate din cadrul abonamentului „Tabéry Géza”: între 20-23 mai, timp de 4 zile, vor fi accesibile spectacolele pentru copii „János viteazul” și „Galoșul fermecat”. După producțiile Trupei Lilliput, în 27-30 mai și 3-6 iunie, spectacolele de teatru-dans „Grădina de aur” și „Când ciobanul…” ale Ansamblului Nagyvárad, respectiv spectacolul „Familia Schroffenstein” al Trupei Szigligeti, prezentat în premieră în martie, vor fi accesibile pe platforma eventim.ro.

Despre „Loja acasă”, Teatrul Szigligeti lansează o amplă campanie de informare, din care veți afla toate informațiile legate de spectacolele ce vor fi publicate, dar și modul în care puteți să achiziționați bilete de susținător sau abonamente. Materialele informative vor fi publicate pe site-ul www.szigligeti.ro, pe paginile de social media ale trupelor, respectiv în presă.

Mădălina Venter

The post Spectacole online și activitate reluată la Teatrul Szigligeti appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat