Spectacolele aflate săptămâna aceasta în programul teatrului orădean vor fi suspendate în contextul prevenirii infecţiilor cu noul COVID-19.

Pentru a preveni răspândirea coronavirus, autoritățile au anunțat o serie de măsuri restrictive privind organizarea evenimentelor. „Începând cu data de 8 martie 2020 sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată”, anunță autoritățile.

Spectacole amânate la Teatrul Regina Maria

„În contextul epidemiologic existent și datorită faptului că nu putem asigura în totalitate protecţia spectatorilor împotriva infecției cu coronavirus conform metodologiei existente la nivel național și a recomandărilor făcute de autoritațile competente, vă anunțăm cu regret că suntem nevoiți să amânăm toate spectacolele din această săptămână, urmând să vă ținem la curent cu evoluția ulterioară a acestei situații. , se arată într-un comunicat de presă al teatrului orădean.

“Tezaur Folcloric – Orchestra Crișana 70 de ani”, reprogramat

De asemenea, evenimentul “Tezaur Folcloric – Orchestra Crișana 70 de ani” care urma să aibă loc în data de 12.03.2020, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea, în coproducție cu Televiziunea Română, se suspendă.

„Din cuprinsul răspunsului primit de la Direcția pentru Sănătate Publică Bihor reiese faptul că evenimentul prezintă un grad de risc moderat și organizarea acestuia nu exclude un risc de propagare a infecției cu Covid-19. Astfel, ținând cont de situația existentă, pentru a evita expunerea artiștilor, a salariaților implicați și a publicului la infectarea cu COVID-19, Consiliul de Administrație al instituției noastre a hotărât suspendarea desfășurării evenimentului până la stabilizarea situației urmând a-l reprograma la o dată ulterioară, în funcție de evoluția situației care a determinat suspendarea.”, ne-a declarat Leontin Ciucur, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Crișana”.

Biletele cumpărate la spectacolele din acestă săptămână nu se restituie, ele rămân valabile pentru reprezentațiile care vor fi reprogramate ulterior.

 

 

Agenţia NewsBihor

 

The post Spectacole de teatru şi concerte anulate de teama COVID-19 appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat