Sesizari Sugestii Vadu CrisuluiAceastă pagină interactivă pusă la dispoziţia cetăţenilor are menirea de a ajuta comuna Vadu Crișului să devină un loc mai bun pentru cetăţeni, un loc în care aceştia contribuie direct la administrarea patrimoniului public al comunităţii.
Un ajutor la identificarea în timp real a problemelor care se pot rezolva prin intervenţii rapide, pentru a nu pune în pericol spațiul public sau cetățenii comunei şi de a limita eventualele pagube materiale.

SESIZAȚI probleme punctuale din satele comunei, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, disfuncţionalităţi în iluminatul public, coşuri de gunoi vandalizate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă, canalizare înfundată etc, și chiar disfuncţionalităţi în aparatul administrativ.
SUGERAȚI proiecte de dezvoltare pentru comuna.

După trimitere, sesizarea/sugestia dvs. este transmisă administratorului website-ului vadu-crisului.ro care va prezenta și susține sesizarea/sugestia, conducerii primăriei sau după caz, Consiliului Local al Comunei Vadu Crișului. În cazul unor sesizări ce privesc disfuncționalitatea/abuzul instituților locale, acestea vor fi transmise către forumurile superioare de control.

Conținutul sesizării/sugestiei cât și autorul vor fi publicate pe site doar în cazul în care autorul opteaza pentru aceasta optiune!


    Sesizari / Sugestii postate.

    Close
    error: Continut protejat