Serbările Zăpezii, la Vârtop: Invitaţii speciali ai ediţiei de anul acesta sunt Daniela Gyorfi, Lidia Buble şi Aurel Tămaş

Serbările Zăpezii, la Vârtop Invitaţii speciali ai ediţiei de anul acesta sunt Daniela Gyorfi, Lidia Buble şi Aurel Tămaş

Primăria Nucet organizează, în weekendul 3-5 februarie, o nouă ediţie a Serbărilor Zăpezii pe pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop, anul acesta invitaţii speciali ai evenimentului fiind Daniela Gyorfi, Lidia Buble şi Aurel Tămaş.

Serbările Zăpezii, la Vârtop Invitaţii speciali ai ediţiei de anul acesta sunt Daniela Gyorfi, Lidia Buble şi Aurel Tămaş

La fel ca anul trecut, organizatorii pregătesc pentru amatorii de zăpadă mai multe concursuri de schi-slalom, snowboard şi schi alpin, cei mai talentaţi dintre “rideri” urmând să fie premiaţi.
În fiecare dintre cele trei seri ale sărbătorii, pe scena de la baza pârtiei Piatra Grăitoare vor avea loc mai multe recitaluri. Serbările Zăpezii 2017 vor fi deschise vineri, de la ora 17, pe scenă urmând să urce un DJ a cărui misiune va fi să încălzească atmosfera, în timp ce MC-ul Victor Mihalcea va coordona şi diverse concursuri funny.
Sâmbătă seara, la ora 17.15, pe scenă va urca Luminiţa Moza, urmată de la ora 17.45 de Sherby, respectiv de la ora 18.30 de Larisa Oneţ. De la ora 19, turiştilor adunaţi la Vârtop le va cânta Party Band, iar de la ora 20 Jessie Baneş.

Concertele vor continua, apoi, cu invitatele speciale Daniela Gyorfi (ora 20.30) şi Lidia Buble (21.30). De la ora 22.15 este programată spectaculoasa coborâre cu torţe, un spectacol cu lumini şi flăcări oferit de Serviciul Judeţean Salvamont-Salvaspeo. Seara se va încheia cu un foc de artificii.
Organizatorii au pregătit recitaluri şi pentru ultima zi a Serbărilor Zăpezii. Duminică, de la ora 10.15, pe scenă va urca Octavian Blaga, de la ora 10.30 Ansamblul Crişana, de la ora 12.30 Aurel Tămaş, iar de la ora 13.45 Generalu’ Ionaş şi Diana Selagea.

Evenimentul este organizat de Primăria Nucet în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor şi alături de Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nucet, Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor şi Salvamont Salvaspeo Bihor.

Smaranda Chişbora

Sursa: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-3/serbarile-zapezii-la-vartop-invitatii-speciali-ai-editiei-de-anul-acesta-sunt-daniela-gyorfi-lidia-buble-si-aurel-tamas-131805.html

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.