În perioada martie-mai 2020, Consiliul Județean Bihor organizează, prin intermediul proiectului „Conservarea, protecția și promovarea naturii de ambele părți ale frontierei româno-ungare”, cursul de specialist în arii protejate. „Durata cursului va fi de 15 zile, participanților fiindu-le asigurate atât cazarea cât și masa pe toată perioada de desfășurare a activităților. Sesiunile de curs vor avea loc în perioadele 16-20 martie, 11-15 mai și 25-29 mai 2020, într-o locație din perimetrul sitului Natura 2000 Defileul Crișul Repede-Pădurea Craiului. Cursul va cuprinde deopotrivă, activități teoretice, în sală, cât și activități în teren”, ne-a spus Aurelia Dumiter, managerul de proiect.

Încep înscrierile

Persoanele responsabile de custodia ariilor protejate, reprezentanții ONG-urilor cu activitate în protecția mediului și reprezentanți ai comunităților locale se pot înscrie la curs, în perioada 10-14 februarie. Pentru înscriere, solicitanții trebuie să prezinte o copie după buletin, adeverință de la medicul de familie, copie după ultimul act de studii (cerință: studii superioare absolvite), copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie (unde este cazul), fișă de înscriere, dovada încadrării în grupul țintă (adeverință eliberată de autorități locale, ONG). Informații suplimentare se pot solicita la adresa aurelia.dumiter@cjbihor.ro

Organizatorii anunță că numărul locurilor este limitat, iar selecția candidaților se va face după principiul „primul venit-primul servit”. Cursul se va finaliza cu eliberarea unui certificat de participare și a unei diplome de calificare.

Veres Diana

The post Se formează specialiști în arii protejate appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat