Teatrul Regina Maria invită publicul orădean la o serată muzicală deosebită. Spectacolul, care va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 18:30, la Sala Arcadia, propune o călătorie specială prin universul poeziei. „Vom călători ghidați de vocea actriței Gabriela Codrea, care va recita din lirica de dragoste lui Cristian Bădiliță, fiind armonios acompaniată de vocile sopranei Alina Roșca și a baritonului Vlad David într-un eveniment plin de emoție, în care dialogul dintre poezie și muzică va crea o atmosferă caldă și pozitivă”, anunță secretarul PR al Trupei Iosif Vulcan, Ramona Gabriela Nemeș.

Organizatorii anunță că din repertoriul sopranei Alina Roșca vor face parte titlurile „Poate că n-am iubi atât” de Mauriciu Vescan, „Sunt poștărița Cristinel” – arie din opereta „Vânzătorul de păsări” de C. Zeller, „Din vise dragi, poeme…” de Sabin Păuța, „Torna a Surriento” de E. de Curtis, ciclul de lieduri „Tel jour, telle nuit” de Francis Poulenc și „Muzica” din opereta „Valurile Dunării” de George Grigoriu. Baritonul David Vlad va interpreta „Ideale„ de P. Tosti și „Dorință” de Vasile Popovici. Cei doi soliști și actrița Gabriela Codrea vor fi acompaniați de Henrietta Varady, care va cânta la pian Erik Satie – Gnossiene nr. 1, 2, 3.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrului, dar sunt disponibile şi cu o oră înainte de spectacol sau online pe www.bilete.ro

Veres Diana

The post Se aud „Voci de primăvară” la sala Arcadia appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat