Conducerea Filarmonicii, dar și cea a Teatrului Szigligeti au anunțat că până pe 22 martie, nu va avea loc niciun eveniment cu publicul. Autoritățile au hotărât suspendarea activităților ca urmare a măsurilor preventive împotriva răspândirii coronavirusului.

În perioada 10-22 martie, la sala Enescu-Bartók a Filarmonicii de Stat nu va avea loc niciun spectacol programat în stagiune. Concertul simfonic de joi, 12 martie, susținut de maestrul dirijor Jankó Zsolt și solistele invitate Szabó Ildikó (violoncel), Breinich Beáta (soprană) și Megyesi Schwartz Júlia (mezzosoprană) s-a anulat. Și concertul programat pe 19 martie, în cadrul Festivalului Primăverii a fost anulat.

Spectacole anulate la Teatrul Szigligeti

Printr-un comunicat de presă, și conducerea Teatrului Szigligeti a anunțat anularea spectacolelor. „Începând de astăzi, 11 martie 2020 și până pe 22 martie, Teatrul Szigligeti suspendă toate activitățile publice. Toate spectacolele programate în Sala Studio și Sala Mare se suspendă până la un termen nedeterminat”, anunță Teatrul Szigligeti. A fost anulat și castingul programat miercuri și vineri pentru spectacolul „Undeva în Europa”, iar școala de actorie „Szigligeti Tanoda” își suspendă activitatea în această perioadă.

Veres Diana, Mădălina Venter

The post Se anulează spectacolele și concertele în instituțiile de cultură din Oradea appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat