În luna mai, Primăria Marghita va anunța pe SICAP (SEAP) licitații pentru Proiecte Tehnice și Executare a trei obiective finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Potrivit primarului din Marghita, Pocsaly Zoltán, în această săptămână au fost semnate contractele de finanțare pentru trei obiective: „Extindere rețele de apă și canalizare în cartierele Cheț și Ghenetea”, „Construire și amenajare sală de mese grădinița Jean Calvin”, respectiv “Extindere canalizare menajeră și retehnologizare stație de pompare strada Horea”. Dacă licitația pentru proiectul tehnic și execuția celui de-al patrulea obiectiv finanțat prin PNDL, „Reabilitare pod peste Râul Barcău”, va fi publicat pe SICAP (SEAP) săptămâna viitoare, licitațiile pentru celelalte trei proiecte vor fi anunțate pe platformă, în luna mai. „Pentru obiectivul – extindere rețele de apă și canalizare în localitățile Cheț și Ghenetea – vorbim de o investiție de 12.600.514,73 lei din care contribuția proprie este de 744.193,68 lei cu TVA. Proiectul prin care se va construi și amenaja o sală de mese la grădinița Jean Calvin are valoare de 475.163,87 lei din care contribuția municipiului Marghita este ce 23.784,57 lei cu TVA. Toate proiectele au termen de finalizare trei ani de la începerea lucrărilor”, spune edilul Pocsaly Zoltán.

Proiect cu finalizare în 2018

Unul dintre cele mai mari proiecte de investiții are termen de finalizare decembrie 2018. „Vorbim despre obiectivul – Înființare rețele de apă și canalizare menajeră în cartierul Lapiș. Aici s-a reluat licitația. Proiectul este executat în proporție de 80%”, a precizat Pocsaly Zoltán. În total, valoarea investițiilor ce urmează să fie demarate de Primăria Marghita prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 se ridică la 19.243.425,31 lei.


Vereș Diana

The post S-au semnat contractele appeared first on Agenția News Bihor.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat