Ofertantul desemnat câștigător de Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor va avea la dispoziție două luni pentru elaborare PT și șapte luni pentru finalizarea centrului de transfer călători din Marghita. „Este cel de-al doilea contract semnat pentru construirea autogărilor promise în județul Bihor. Este un termen scurt asumat de către executant, dar s-au asigurat toate condițiile ca în primăvara anului viitor să se inaugureze noua autogară, în centrul Municipiului Marghita” , a spus președintele Pásztor Sándor, prezent, marți, la semnarea contractului de lucrări.

Investiție finanțată din fondurile Consiliului Județean Bihor

Finanțarea obiectivului de investiții va fi asigurată de CJ Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă. Prețul convenit pentru contractul de lucrări este defalcat astfel: servicii de proiectare și asistență tehnică 40.940,00 lei (fără TVA) și execuție lucrări 873.250,35 lei (fără TVA). „Proiectul prevede amenajarea unor birouri de informații, săli de așteptare, grupuri sanitare, peroane, parcări. În cadrul autogării moderne vor exista și spații pentru derularea activităților comerciale”, a precizat directorul ADD, Vitályos Barna. Prezent la semnarea contractului, primarul din Marghita a spus că noua autogară va asigura condiții moderne pentru transportul județean de persoane. „La nivelul Municipiului Marghita funcționează mai multe stații pentru preluarea călătorilor. Odată finalizat, proiectul asigură o singură astfel de locație, în Centrul municipiului, unde se vor crea condiții moderne pentru transportul județean de persoane”, a declarat  Pocsaly Zoltán.

La mijlocul lunii mai, conducerea ADD Bihor a anunțat că pentru obiectivul „Construire autogară în Municipiul Marghita”, au fost depuse două oferte. Astfel de proiecte urmează să se realizeze în Municipiul Salonta și în orașul Săcueni.

News Bihor

The post S-a semnat contractul de lucrări pentru autogara Marghita appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat