În localitatea Vadu Crișului din județul Bihor s-a desfășurat ieri 20.02.2019, prima ședință extraordinară a Asociației Județene de Rugby Bihor, cea mai nouă asociație apărută pe firmamentul rugbyului românesc.

La eveniment au participat toți membri fondatori, alături de oficialități locale bihorene atât din Vadu Crișului cât și din Oradea, precum si reprezentant al Federației Române de Rugby din teritoriu, alți membri și iubitori ai rugbyului din acest județ.

În viitorul apropiat, după finalizarea tuturor documentelor oficiale necesare, urmează afilierea la FRR precum și demararea mai multor proiecte locale, care să sprijine miscarea rugbystică bihoreană.

„O realizare deosebită prin neobositul prof.Lucian Reti din Vadu Crișului care deschide perspectiva de noi orizonturi rugbystice în acest județ virgin în rugbyul de performanță din ultima perioadă. Felicitări lui și «complicilor» pentru acest important pas, mai ales dlui. Călin Hoțupan Inspector școlar județean, pentru tot efortul depus”, a declarat pentru Observatorul de Cluj, Lect. Univ. Dr. Gheorghe Sabău- director Departament Dezvoltare Transilvania Nord, din cadru Federanţiei Române de Rugby (FRR)

„Atât eu cât și FRR vom fi mereu aproape de acești minunați oameni în demersul pe care-l fac în promovarea și dezvoltarea rugbyului din această zonă a țării, respectiv din județul Bihor. Ne-am dori ca acest exeplu de bună practică, să fie preluat și de alte județe din zonă și din țară în folosul rugbyului românesc. Bun venit AJR Bihor și realizări depline în tot ceea ce v-ați propus”, a ţinut să mai adauge Gheorghe Sabău

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat