După ce anul trecut am scris despre rezultatele proaste obținute la bacalaureat de către elevii Colegiului Tehnic Nr.1 “Vadu Crișului”, conducerea colegiului vădit deranjată de faptul că i-am făcut părtași la proasta pregătire a elevilor, s-a hotărât ca anul acesta să “îngroape” de tot renumele școlii din Vadu Crișului.

Rezultatele conform bacalaureat.edu.ro  arată doar o promovabilitate de ~ 23% din cei înscriși în bacalaureat adică  20 de elevi au reușit să ia examenul de bacalaureat.

Făcând o comparație cu Colegiul Tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd, cel mai apropiat ca renume și principalul “concuret” din zonă,  “Colegiului Tehnic Nr.1 Vadu Crișului” nu a obținut nici măcar jumătate din rezultatele acestuia raportate la numărul de elevi.

Cu o proastă conducere pusă politic și cu un “arsenal” de profesori incapabili de a trece propriile examene anuale dar cu pile la cuplul politic care a infestat comuna, Colegiul Tehnic Nr.1 “Vadu Crișului” se afundă într-o prăpastie a prostiei până la dispariție, iar acest lucru îl spune rezultatele prin incapacitatea acestui colegiu tehnic de a pregăti elevii pentru cel mai ușor examen dintre examenele vieții pe care o au în față.

Le dorim mult succes elevilor în sesiunea din toamnă a bacalaureatului iar conducerii colegiului nostru îi amintim că rolul ei este să “pregătească calea” elevilor în viață nu să “o distrugă”, iar pentru proastele rezultate perpetue să ia serios în considerare DEMISIA de onoare.

Vedeți aici rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetUnitRezultAlfa.aspx?Jud=6&IdUnitInv=992

Comentarii (14)

 • Paul Lelea

  Dragă autor al acestui articol, îmi pare rău că trebuie să intervin, dar când faci astfel de afirmații ai nevoie de dovezi. Un text informativ nu trebuie să arate așa. Dacă voiai să-ți spui oful, trebuia să-ți faci un blog personal unde să publici un astfel de articol, nu un site unde sunt postate „știri”. O știre trebuie să fie obiectivă, fără implicarea autorului… care cataloghează conducerea școlii drept „prostă”. Dacă vrei anchetă, începe investigațiile. 🙂 Pe scurt, ăsta-i articol de opinie (cam slab având în vedere că nu ai dovezi clare prin care să-ți susții afirmațiile).

 • Vadu-Crisului.ro

  http://www.Vadu-Crisului.ro este o revistă locală online de informare, nonprofit, cu un conținut general, legat în mare măsură de evenimente, știri și locuri din comuna Vadu Crișului, judetul Bihor, România.

  ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIȚIA OFICIALĂ A AUTORITĂȚILOR LOCALE. Toate informațiile furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT și nu sunt destinate comercializării.

 • Paul Lelea

  Vadu-Crisului.ro bine, bine, mă bucur pentru inițiativă și vă felicit, dar asta nu e știre 🙂 e articol de opinie, propagandist parcă. Drept care nu ar mai trebui să postați articole de genul la categoria știri

 • Lavinia

  Sincer….e foarte urat ca faceti asemenea afirmatii la adresa conducerii…nu inseamna ca daca rezultatele elevilor sunt proaste….e de vina conducerea…interesul elevilor si al parintilor fata de scoala…unde e?Majoritatea au impresia ca scoala trebuie sa faca din copiii lor ” ministri” fara ca ei sa ridice un deget.Parerea mea este ca ar fi bine sa nu mai faceti asemenea afirmatii, fara a fi in cunostinta de cauza.

 • Administrator

  Cunoaștem perfect situația, precum și modul de examinare a dl. Director.

 • Tunde Tecsi

  Da Vadu- Crisului poate si tu ai terminat tot la acest liceu cu cativa ani in urma si nu este… frumos ce ai publicat ca-ci poate nu numai profesorii sint devina cii si elevii chiar si parintii acestor elevi. Si daca tu ai terminat la acest liceu nu ii sigur ca ai obtinut bacalaureatul fara ajutor. Deci inainte sa publici asa ceva ar trebui sa stai putin pe ginduri. Iar cu conducerea scolii tot voi politicienii sinteti de vina fiindca ati avut conducere foarte buna dar ati schimba-to. Este urat din patea ta ceea ce ai publicat. Si nu uita de unde ai pornit.

 • Ely

  Urat articol!!! Cu ce sunt de vina profesorii si conducerea, ca elevii nu au luat bac-ul???!!! Daca ei nu sunt interesati sa-l ia, a cui e vina?? La asta te-ai gandit cand ai scris articolul???!!!!!!

 • Administrator

  Nu poţi învăţa un student dacă tu, ca profesor, nu ai o experienţă profundă.

 • Administrator

  Un profesor care încearcă să predea fără a le inspira elevilor dorinţa de a învăţa nu face decât să bată cu ciocanul într-un fier rece.

 • Vadu-Crisului.ro

  Un profesor care încearcă să predea fără a le inspira elevilor dorinţa de a învăţa nu face decât să bată cu ciocanul într-un fier rece.

 • Tunde Tecsi

  Nu era vorba doar de profesori ce si de comuna Vadu-Crisului. Poate nici nu esti din Vad. Daca ai fii nu ai scrie asa ceva.

 • Vadu-Crisului.ro

  Pentru cei ce se complac în situație și trăiesc din nostalgia vremurilor demult apuse, timpul a rămas în loc, pentru noi ceilalți care mai sperăm într-o evoluție a comunității noastre, NU

 • Tunde Tecsi

  In care situatie se “complac”. Eu vorbesc de Vad tu despre ce vorbesti? Era vorba de vremurile de acuma. Si chiar daca ai ceva cu conducerea scolii sau chiar al primariei scrie in numele tau sinu

 • Tunde Tecsi

  Si nu in numele comunitatii Vadu- Crisului

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat