Luni, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a prezentat un raport privind stadiul lucrărilor de reabilitare a DN76 Oradea-Deva. Din acesta reiese că, lucrările pentru sectorul 3 al drumului național, cuprins între km 166 (Hidișelul de Sus) și km 180 (Oradea), sunt realizate în proporție de 53%.

Proiectul reabilitării drumului național 76 Oradea-Deva are o valoare totală de aproape 162 milioane lei și constituie, totodată, cea mai mare investiție a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri în zona de Nord-Vest pentru anul 2020. Conform raportului elaborat la solicitarea Prefecturii Bihor, lucrările care se execută în această perioadă în cadrul sectorului 3 cuprind: realizarea suprastructurii podului din stațiunea Băile Felix; asfaltarea cu mixtură asfaltică în comuna Sânmartin; realizarea rigolelor carosabile și pereate, dar și realizarea căilor de acces către proprietățile adiacente drumului.

Lucrările sunt realizate de către Asocierea dintre Drum Asfalt SRL, Trameco SA și Drumuri Bihor SA, (Selina Grup), valoarea contractului de execuție pentru sectorul 3, în lungime de 14 km, fiind de 31,14 milioane lei.

Mădălina VenterThe post Reabilitarea DN76 Oradea-Deva, un proiect vechi de două decenii appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (1)

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat