În plină pandemie și cu lipsă acută a cadrelor medicale din sistemul sanitar, în cursul zilei de joi, 02.04.2020, a apărut un articol pe cât de ridicol atât de neinspirat, într-un ziar online local, din care reiese că primarul și viceprimarul din Vadu Crișului caută medici pentru Centrul de Permanență din comună.

Pe lângă introducerea penibil de lăudăroasă, articolul face apel la toți “medicii de familie şi la medicii rezidenţi în anul III, în medicină de familie, sa ne sprijine in eforturile noastre de a mentine in functiune aceasta institutie . Medicii care ar dori să activeze în cadrul centrului de permanenţă din Vadu Crisului sant rugati ca să contacteze pe primarul Dorel Cosma 0744 595711 sau la numărul 0751514293 pe viceprimarul Ioan Hasas

Acest anunț de mică publicitate pare a fi o încercare extremă a autorităților locale, puse față în față cu situația de urgență, dar și cu necesitățile locuitorilor comunei.

Cu siguranță, conținutul Ordinulului 199/27.03.2020 privind masuri suplimentare pentru limitarea raspandirii infectiei cu vurusul SARS.CoV-2 al prefectului, în care se specifică clar că “personalul medical sau nemedical isi va desfasura activitatea numai in unitatea sanitara in raport cu care are functia de baza” este bine cunoscut și de cei ce au comandat anunțul.

 

Cu siguranță totul va reveni la normal în cel mai scurt timp, iar Centrul de Permanență din Vadu Crișului își va relua activitatea la capacitate maximă.

Până atunci #StațiÎnCasă #RespectațiInstrucțiunile.

Comentarii (1)

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat