Preşedintele CJ, Pasztor Sandor vede reabilitată zona Vadu Crişului

Programul transfrontalier RO-HU ar putea fi salvarea / revigorarea uneia dintre cele mai apreciate zone turistice din Bihor. Preşedintele Consiliului Judeţean, Pasztor Sandor, spune că e foarte optimist în privinţa reuşitei de a accesa bani pentru reabilitarea zonei strâmtorii Crişului Repede de la Vadu Crişului.

Proiectul ar însemna inclusiv reabilitarea cabanei de acolo şi realizarea unei infrastructuri turistice adecvate. „Este o problemă, cred, veche a judeţului Bihor fiindcă avem o zonă fantastic de frumoasă, dar nefolosită la potenţial maxim, nepusă la punct”, a afirmat, semi-misterios, liderul CJ. Pasztor (foto) nu a dorit să dea prea multe amănunte, declarând presei că a promis confidenţialitate în privinţa celor discutate recent cu reprezentanţii celorlalte judeţe şi cu cei care gestionează fondurile pe RO-HU.

Totuşi, preşedintele Pasztor a dezvăluit că judeţul a depus un proiect de 2,2 milioane de euro pentru reabilitarea acelei zone, iar, conform celor precizate de udemerist, „optimismul duce către o variantă optimă”. Poate nu e deplasat să concluzionăm că ideea pe care Pasztor Sandor a dorit să o transmită este că ar fi şanse mari ca proiectul să fie finanţat prin programul transfrontalier.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.