Polo-ul orădean, dar și cel românesc se află înaintea unui eveniment foarte important, fără precedent după 1989, prin care formația orădeană CSM Digi, vicecampioana României, susține în această săptămână prima manșă a finalei LEN EuroCup, cea de-a doua competiție europeană intercluburi.

După un sezon european foarte bun, poloiștii bihoreni au ajuns în ultimul act al competițiilor continentale și miercuri vor disputa, acasă, primul joc dintr-o finală, care le pot aduce un trofeu istoric.

După ce au trecut în semifinale de formația italiană SM Verona, jucătorii de la CSM Digi se pregătesc acum de duelul din marea finală cu Ferencvaros Budapesta.

Manșa I a confruntării dintre cele două echipe este programat miercuri seara, de la ora 19, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Pentru acest joc, clubul orădean a pus în vânzare 800 de bilete, prețul unuia fiind de 10 lei, însă, potrivit afirmației președintelui Șerban Sere, până azi au fost vândute marea majoritate.

Accesul publicului spectator în incinta bazinului olimpic ”Ioan Alexandrescu” pentru meciul de miercuri se va face cu 60 minute înaintea primului angajament.

Așadar, cu începere de la ora 18. Clubul CSM aduce însă la cunoștință faptul că „nu va fi permis accesul în incinta bazinului cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat”, după cum se arată pe site-ul oficial al clubului.

Florin Mihalca

error: Continut protejat