Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor, administratorul destinaţiei de ecoturism Pădurea Craiului, a anunţat data redeschiderii peșterilor Farcu și Meziad.

 

Cele două obiective turistice se vor redeschide sâmbătă, 6 iunie, la ora 11 cu următorul program de vizitare: luni şi marţi, între orele 11 – 14; miercuri, joi şi vineri, între 11 şi 16; sâmbăta şi duminica, precum şi în zilele de sărbători legale, în intervalul 11 – 17. Vizitarea peşterilor se va face în grupuri restrânse, cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie, cu păstrarea distanţei minime de 2 metri. De asemenea, nu este permis accesul în subteran persoanelor cu probleme respiratorii tuse sau strănut.

„C.A.P.D.D. Bihor asigură vizitatorilor produse dezinfectante. Acestea se găsesc la casele de bilete şi în punctele de acces, respectiv de ieşire, ale celor două trasee din peşteri. Turiştii sunt ferm sfătuiţi să folosească aceste substanţe, atât la intrare, cât şi la ieşire”, se arată într-un comunicat al centrului.

Cei interesați își pot face programare, prin e-mail la: rezervari.pesteri@gmail.com. Un bilet de intrare în fiecare din peşteri costă 25 de lei pentru un adult, respectiv 15 lei pentru un copil cu vârste între 5 şi 14 ani.

 

 

Agenția News Bihor

The post Peșterile Meziad și Farcu se redeschid publicului vizitator appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat