ÎNTR-UN LOC MINUNAT unde muntele se apleacă blând către natura umană, se îngrijește ca soarele să ajungă în toate ferestrele pensiunii, iar noaptea, luna veghează frumos somnul oaspeților. Liniște și aer curat, un loc de basm chiar în realitatea noastră.

 • Date de contact
 • Detalii
 • Localizare
 • Galerie Foto
 • VADU CRIȘULUI 76/A, BIHOR, 417615
  GPS: 46.9762097, 22.5079235
  Telefon: +40 723 479 352 | +40 722 363 686
  Email: cazare@pensiunearouamuntilor.ro
  Web: www.pensiunearouamuntilor.ro

  Ne găsiți foarte ușor venind cu mașina pe E60, 50 km din Oradea spre Cluj Napoca sau 100 km din Cluj Napoca spre Oradea, iar cu trenul personal se coboară la Halta Vadu Crișului care este aproape în fața pensiunii.
  Vă așteptăm într-una dintre cele mai atractive locații de vacanțe din Bihor, un loc special dedicat oamenilor iubitor de natură și multă liniște. Suntem mereu la dispoziția voastră pentru orice detalii sau rezervări.
  Contactați-ne și vă vom răspunde îndată cu cea mai mare plăcere!

 • RESTAURANT & BAR

  Ce poate fi mai bun într-un concediu la munte decât o mâncare tradițională românească? De aceea vă oferim posibilitatea să vă bucurați de preparatele noastre specifice într-o atmosferă îmbietoare cu o servire impecabilă în incinta unui restaurant cu 50 de locuri. Ingredientele folosite sunt naturale și meniul bogat poate mulțumi toate cerințele. La noi veți regăsi mâncare ardelenească autentică, iar la final, încununăm o masă bogată cu o pălincă de Bihor.

  PISCINĂ EXTERIOARĂ

  Știm deja că bronzul de munte ține mai mult. De aceea vă oferim o piscină cu apă încălzită, șezlonguri și dușuri care să vă ofere confortul dorit.
  Mai mult de atât, dacă doriți ceva mai personal sau romantic, vă punem la dispoziție și un Jacuzzi.

  DIVERTISMENT

  Ne gândim în fiecare zi ce am putea să facem pentru a vă oferi un concediu de vis. Așa am realizat că e important să vă lăsăm să vă jucați.
  Părinții se pot distra la un biliard, ping-pong sau la masa de fotbal, iar copiii se pot juca în locul de joacă pentru copii sau relaxa în balansoar.

  TERASĂ EXTERIOARĂ ȘI GRĂTAR

  Vara, curtea este atracția principală. Soarele ne încălzește, copacii ne oferă umbră, iar noi ne delectăm la un grătar sau la cuptorul de pizza.
  Seara terasa devine locul preferat pentru toți. Discuțiile se întind mult sub clar de lună, iar greierii acompaniază zâmbetele și amintirile noastre.

  TEAM BUILDING

  Știm cât de important este team building-ul pentru voi. De aceea vă punem la dispoziție tot ce vă doriți și tot ce aveți nevoie pentru ca în zilele în care sunteți împreună cu colegii de birou, să puteți lega prietenii și să puteți duce la capăt toate activitățile care fac parte din planul de desfășurare.

  SALĂ DE CONFERINȚE
  Dacă vă doriți să organizați o conferință, atunci puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu 40 de locuri și cu acces la internet și TV.
  Alegeți tot ce e mai bun pentru invitații voștri.

 •               

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat