O altercaţie între un paznic de vânătoare din Oradea şi un bărbat din Vadu Crişului, s-a produs luni seara în jurul orelor 18:00, pe un fond de vânătoare din zona localității Bălnaca.

Bărbatul din Vadu Crişului în vârstă de 47 ani, se afla în pădure împreună cu fiul său şi trei câini, folositi la vânatul de mistreţi, când s-a întâlnit cu paznicul fondului, un orădean de 26 ani. Intre cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat în ameninţări şi îmbrânceli, în timpul cărora paznicul a fost dezarmat, iar puşca a fost luată acasă de individul bănuit că ar fi ieşit la braconaj.

Ambii au sunat, apoi, la 112. În urma apelurilor, la faţa locului au descins poliţiştii Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Bihor, care au recuperat puşca de vânătoare, depusă acum pentru expertizare la Serviciul Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie.

Părţile se acuză reciproc de agresiune. Paznicul de vânătoare susţine că cel care a început scandalul este bărbatul din Vadu Crişului, acesta din urmă pretinde că vina i-ar aparţine paznicului, care l-ar fi ameninţat că îl împuşcă, motiv pentru care, de teamă să nu fie rănit, l-a dezarmat şi a sunat la Poliţie.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd. În funcţie de rezultat, va fi propusă o soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet. Arma a fost recuperată de poliţişti de la cel în cauză la circa 15 minute după sesizarea incidentului”,  a precizat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, a mai spus Dinu.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close