Fără nicio explicație logică sau vreo motivare aleșii “SUS MÂNA” alias consilierii PNL Vadu Crișului, pentru cei care nu îi știu, vezi aici, azi 29.09.2017 au luat poziția fermă impusă și practicată mai nou de această grupare la nivel de județ de “GICĂ CONTRA”. Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local (vezi aici) la punctul 5 era propusă validarea unui nou consilier în urma vacantării locului prin demisia dl. Bolojan Florinel Florian, dar surpriza nu s-a lăsat așteptată și după ce comisia de validare din cadrul Consiliului Local Vadu Crișului a verificat și avizat favorabil propunerea, acest punct nu a avut majoritate de voturi, cei 5 consilieri PNL si unul de la UDMR alegând să se abțină.

Deși unii aleși locali citesc doar textul invitației fără a cunoaște conținutul proiectelor de pe ordinea de zi, acest lucru nu-i înlătură răspunderea pentru ceea ce au votat sau nu. Lăsând la o parte directivele de partid care uneori sunt date de oameni mai nepregătiți ca cei ce ridică mâna, ar fi bine să se cunoască faptul că „niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv şi nerezonabil, contrar bunei-credinţe” (art. 15 din NCC )

Întârzierea validării nu face decât prelungirea pe termen scurt a liniștii interioare a dl. primar și/sau rezolvare prin majoritate a unor “mici probleme”.

 

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat