Situația la nivel național arată că, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 246 noi cazuri de îmbolnăvire. Din totalul de 24.291 persoane confirmate pozitiv, 17.031 au fost declarate vindecate și externate. Până acum, 1.523 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit.

În acest moment, pe secțiile de terapie intensivă sunt internați 195 de pacienți. ,,Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.258 de persoane. Alte 71.895 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 630.374 de teste”, spun autoritățile.

Luni, la ora 13, autoritățile au anunțat că numărul cazurilor confirmate în județul Bihor a stagnat la 664. În carantină sunt în continuare, 7 persoane. 86 persoane sunt internate în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu”. Până în prezent, în Bihor, 573 (86,3%) persoane au fost declarate vindecate.

Mădălina Venter

The post Nu au fost raportate noi îmbolnăviri în Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (1)

  • Tiberiu Puscau

    Lasa ca au fost raportate destule(23) desi nu a fost nimeni bolnav.( ori si ce asemanare cu realitatea este pur intimplatoare) vine valu doi in curind si atunci vom raporta 230 sau de ce nu 2300 ca sa avem destule…

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat