Consiliul Local al comunei Vadu Crișului a aprobat marți 05.03.2019, în ședință ordinară, trecerea în administrare a rețelei de apă și canalizare din comuna Vadu Crișului către societatea APA CANAL VADU CRIȘULUI SRL, societate înființă la inițiativa Consiliului Local Vadu Crișului și subordonată acestuia.

La data semnării contractului de delegare de gestiune, tariful pentru serviciile publice de alimentare cu apă a rămas neschimbat petru toate categoriile de consumatori, respectiv 1,79 lei / metru cub, societatea fiind autorizată să ajusteze/modifice prețul în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, cu avizul Consiliului Local Vadu Crișului și ANRSC.

Societatea APA CANAL VADU CRIȘULUI SRL va presta și alte servicii comunitare în vederea dezvoltării și întreținerii, în limitele resurselor proprii.

Organigrama aprobată de Consiliul Local Vadu Crișului conține 9 posturi din care 3 vacante ( 1 contabil, 1 Casier, 1 Muncitor). Cei interesați să ocupe unul dintre posturi sunt rugați să se adreseze conducerii societății.

Pentru o funcționare corectă și o administrare financiară proprie, societatea a elaborat o fișă de fundamentare a justării prețurilor atât la apă cât și la serviciul de canalizare conform documentului de mai jos.

Societatea APA CANAL VADU CRIȘULUI SRL urmează să semneze contracte individuale cu toți utilizatorii serviciului de apă și canalizare.

Fundamentare Canal Vadu Crisului

Fundamentare Apa Vadu Crisului

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close