Conform ultimului raport dat publicității de Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Bihor există 1.354 de persoane aflate în carantină și 27 de persoane vindecate. La nivel național însă, numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 507.

„În intervalul 21 aprilie, ora 08.00 – 22 aprilie, ora 08.00, polițiștii bihoreni au verificat 645 persoane aflate în izolare și au însoțit 20 de convoaie organizate pentru tranzitarea județului spre zonele de carantinare/izolare. În aceste misiuni au fost implicate 386 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale. Jandarmii bihoreni au însoțit 8 convoaie organizate pentru tranzitarea județului și au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul a 10 centre de carantină, misiuni în care au fost angrenate 106 cadre, din care 43 în patrule mixte pentru executarea de verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare”, a transmis, miercuri dimineața, dr. Dorel Țîrț, din cadrul DSP Bihor. Acesta a mai spus că numărul persoanelor plasate în carantină, în județul Bihor, este de 1.345, iar al pacienților declarați vindecați, de 27.

În cadrul activităților derulate pentru limitarea răspândirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, oamenii legii au aplicat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Bihor, 121 sancțiuni contravenționale în valoare de 203.200 lei.

În ceea ce privește datele oficiale, la nivel național, miercuri, la ora 8:25, autoritățile au transmis că numărul deceselor înregistrate este de 507. Pacienții erau internați în spitale din București, Galați, Timiș, Mureș, Hunedoara, Alba și Botoșani, și aveau vârste cuprinse între 32 și 83 de ani.

Veres Diana

The post Noi raportări privind activitățile de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19 appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat