Grupul de Comunicare Strategică a trasmis, la ora 13, noi date oficiale. Potrivit specialiștilor, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 262 de cazuri de îmbolnăvire. 7 s-au înregistrat în județul Bihor, unde numărul bolnavilor a ajuns, acum, la 456.

Pe teritoriul României, au fost plasate, până joi, la ora 13, în carantină instituționalizată, 12.053 de persoane. 287 se află în centrele de carantină instituționalizate din județul Bihor. La nivel național, alte 22.229 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. ,,Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 175.374 teste, iar de la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 262 de noi cazuri de îmbolnăvire”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Din cele aproape 300 de noi cazuri confirmate, 7 au fost înregistrate în județul Bihor, unde numărul bolanvilor a ajuns la 456. Alte 496 persoane sunt internate în secția exterioară a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, iar 150 beneficiază de îngrijire medicală în unitatea spitalicească.

Până astăzi, 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017 au fost declarate vindecate și externate.

Mădălina Venter

The post Noi date oficiale appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat