Din informarea transmisă de Grupul de Comunicare Strategică reiese că în ultimele 24 de ore, testele au confirmat prezența virusului COVID-19 la 21.182 de persoane pe teritoriul României. Până în acest moment, în județul Bihor, au fost confirmate în total 649 de cazuri.

Potrivit datelor furnizate de către GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate doar două cazuri noi de infecție cu coronavirus în județul Bihor. Totodată, numărul bihorenilor vindecați a ajuns joi la 515, după ce 9 bihoreni au fost declarați vindecați și externați din Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Au fost anunțate schimbări în ceea ce privește modul de raportare al deceselor persoanelor infectate cu COVID-19. Autoritățile menționează că acestea vor fi prezentate în bilanțul de la ora 13:00, în fiecare zi.„Menționăm faptul că a fost schimbat modul de raportare al deceselor persoanelor care prezintă infecție COVID-19, în sensul în care numărul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, în cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu menționarea categoriilor de vârstă, sexului, județului și prezența sau absența comorbidităților”, se arată în Buletinul informativ.

Până joi, 11 iunie, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 10.06.2020 (10:00) – 11.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 9 decese (4 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din județele Bacău, Buzău, Dolj, Harghita, Suceava și municipiul București. Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 1 deces la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 237 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.213  persoane. Alte 101.455 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 531.619 de teste.

 

Agenția News Bihor

 

The post Noi date oficiale appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat