Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.162 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.219 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.935 de persoane. Alte 82.655 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. ,,De la ultima informare au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar pe secțiile ATI din țară sunt internați 198 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 397.563 teste”, transmit autoritățile.

În Bihor, în ultimele 24 de ore, numărul persoanelor aflate în carantină a scăzut. Dacă în 26 mai, autoritățile au transmis că, în județul Bihor, 67 persoane se aflau în carantină, miercuri dimineața, datele oficiale indică 47 persoane carantinate și 450 persoane vindecate. Până în acest moment, în județul Bihor, au fost raportate 561 de cazuri. De asemenea, 130 persoane sunt internate în Spitalul Clinic Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Mădălina Venter

The post Noi date oficiale appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat