Autoritățile, au transmis, joi, noi informații privind evoluția COVID-19 în Bihor, astfel în ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat nici o persoană infectată cu coronavirus. Totodată, 243 persoane au fost declarate vindecate, din care 166 la secția exterioară a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” (Hotel Ceres, Băile 1 Mai).

Numărul persoanelor plasate în carantină, dar și a celor internate în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea este în continuă creștere. Dacă miercuri dimineața, la ora 9, autoritățile județene au anunțat 243 de persoane în carantină și 122 internate în municipalul orădean, situația actualizată arată astfel: numărul persoanelor carantinate a urcat la 262 și numărul persoanelor internate în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” la 125. „Totodată, putem vorbi de o scădere la numărul persoanelor internate în secția exterioară a Spitalului Municipal (Hotel Ceres – Băile 1 Mai), unde azi sunt 159 persoane, față de miercuri, când erau 257”, transmite dr. Dorel Țîrț, reprezentantul DSP Bihor.

Până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate și externate. 876 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat. ,,De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 392 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 234 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.142 de persoane. Alte 20.841 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Mădălina Venter

The post Niciun caz nou de COVID-19 confirmat, în Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (2)

 • Adina Butiri

  Dacă se poate sa ne da.ti inf.despre comunitatea din codrisoară;multumim!

 • Florin Dubău

  De unde ai informația?
  De ce îți ascunzi numele personal ?
  Sunt și eu în pic curios
  Să văd dacă ai curaj să îți spui numele, să știu cine mă minte

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat