Marți, 21 martie 2017, începând cu ora 12,30 orădenii sunt așteptați să se implice intr-un proiect inedit de voluntariat pentru mediu.

La inițiativa comunității locale, orădenii sunt invitați să adopte jardinierele de pe malul drept al râului Crișului Repede aflate între Podul Ladislau și Pasarela Centrului de Calcul.

În colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, A.B.A Crisuri asigură pământul de umplutură și vopsirea jardinierelor, iar în sarcina voluntarilor rămâne plantarea florilor. În acest sens, voluntarii sunt rugați să aducă flori și plante pitice și puțin pretențioase.

Întrucât acțiunea se desfășoară în preajma Zilei Mondiale a Apei, A.B.A Crișuri a invitat să se implice și instituțiile de învățământ partenere, astfel au raspuns afirmativ: Colegiu Tehnic Traian Vuia, Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu și școala gimnazială Szacsvay Imre.

Pentru mai multe informații, voluntarii pot consulta evenimentul ”Faleza Florilor” creat de grupul de inițiativă ”Oradea suntem noi” pe contul de Facebook, persoană de contact Ioan Popa-Baciu.

Anca Mihociu

 

error: Continut protejat