În programul lunii aprilie, făcut public de către reprezentanții Teatrului Regina Maria, și-au făcut loc două premiere: ,,Arta adulterului” și ,,În inima nopții – Episodul Macbeth”. Mai mult decât atât, spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)” se va juca în prezența autoarei Nicola Wilson și, cu această ocazie, studenții au parte de o promoție specială: 15 lei un bilet în sală.

Cei care iubesc teatrul se vor bucura, în luna aprilie, de un program variat la Teatrul Regina Maria. ,,Variațiuni enigmatice”, ,,Pinocchio”, „F.A.D. (Noduri și plăci)”, ,,Domnul Jurdan”, ,,Povești populare rusești” și ,,Frumoasa și Bestia” sunt spectacolele care vor anima viața culturală a urbei. Lor li se adaugă două premiere, prima dintre acestea fiind ,,Arta adulterului”, care se va juca în 22 și 23 aprilie. Piesa va prezenta relația de adulter dintre Jean François, un regizor de film, și amanta sa, Nathalie, care se află pe punctul de a fi descoperită de soția acestuia. A doua premieră va aduce pe scenă ,,În inima nopții – Episodul Macbeth”, și va avea prima reprezentație în 24 aprilie, la Cetatea Oradea.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenţia de Bilete a teatrului sau de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Larisa Patricia HerlașThe post Luna aprilie aduce două premiere la Teatrul Regina Maria appeared first on Agenția News Bihor.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat