Pe sectorul de drum județean cuprins între localitățile Aștileu și Roșia, constructorul execută, în această perioadă, casete de lărgire carosabil și podețe. Valoarea contractului de execuție este 78.734.846,51 lei (fără TVA).

Cuprinsă în Programul Național de Dezvoltare Locală II, lucrarea privind reabilitarea și modernizarea DJ 764 Beiuș – Roșia – Aștileu – Aleșd, sector de la km 31+000 la km 64+655, cu o lungime de 33,655 kilometri, a intrat într-o nouă etapă. În această perioadă, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Roșia-Aștileu, constructorul execută casete de lărgire a carosabilului, ziduri de sprijin și podețe. Lucrările sunt realizate de asocierea de firme, formată din S.C. Asfamixt SRL, S.C. Proexco SRL, S.C. OPR Asfalt SRL și Obrass Publicas Y Regadios SA. Valoarea lucrării este de 78.734.846,51 lei plus TVA, adică 93.694.467,35 lei cu TVA inclus, iar termenul de realizare prevăzut prin contract este de 28 de luni, la care s-au adaugă trei săptămâni pentru însușirea Proiectului Tehnic.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor la drumul județean 795A, între localitățile Oșand – Șumugiu, autoritățile spun că acestea se află în faza de execuție proiect tehnic.

Veres Diana

The post Lucrări în desfășurare pe DJ 764 appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (1)

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat