Mult prea agreata “firmă de casă” SALUBRI SA, după forțarea în urmă cu două luni a primăriilor din zona Aleșd, inclusiv a Primăriei Vadu Crișului, de a mări prețul colectării gunoiului și/sau intermedierea semnării de contracte, s-a apucat de amenințări.

În primul rând ar fi bine de știut faptul că cei ce au votat mărirea prețului și subvenționarea de către Primăria Vadu Crișului a taxei pentru salubritate, fac parte din aceeași grupare politică ca și conducerea și acționarul majoritar al SALUBRI SA, cu alte cuvinte au votat ca să “nu moară” firma care “suge” cel mai mult din bugetele primăriilor, dar să subțieze bugetul vădanilor și a firmelor din Vadu Crișului.

SALUBRI SA cu o conducere nouă dar la fel de prost organizată, încearcă a treia oară să forțeze Consiliul Local al Comunei Vadu Crișului să intervină între societate și cetățenii comunei, obligându-i pe aceștia să încheie contracte cu societatea.

Alături de “Propunerea de remediere a gradului de acoperire a serviciului de salubrizare” trimis către Consiliul Local al Comunei Vadu Crișului în 20 martie 2018, SALUBRI SA vine și cu propuneri referitoare la măsurile ce ar putea fi luate pentru cele mai mult de jumătate (59,30%) din persoanele fizice și juridice din comuna Vadu Crișului care nu au încheiat un contract de salubritate.

Amenințând cu rezilierea contractului și sistarea activităților de salubrizare, SALUBRI SA cere Consiliului Local al Comunei Vadu Crișului să ia măsuri și trimite atașat o Hotărâre de Consiliu Local de la o comuna din județ ca model de inspirare și “bună purtare”.

Materialialele de ședință le puteți consulta la adresa https://vadu-crisului.ro/materiale-de-sedinta-pentru-sedinta-de-consiliu-local-al-comunei-vadu-crisului-din-29-03-2018 sau pe website-ul primăriei Vadu Crișului.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat