În ultimele 24 de ore, în Bihor, bilanțul persoanelor confirmate pozitiv cu COVID-19 a crescut de la 549 la 553 de cazuri. În această dimineață, autoritățile județene au raportat că în carantină se află 67 persoane. Conform actualizărilor din această dimineață, 448 persoane sunt vindecate.

Din cele aproape 150 de noi cazuri confirmate,la nivel național, 4 au fost înregistrate în județul Bihor, unde numărul bolanvilor a ajuns la 553. Marți dimineața, în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” erau internate 122 persoane. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.287 de persoane. Alte 75.782 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 385.728 de teste. Totodată, până acum, 1.210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat.

Numărul cazurilor confirmate pe teritoriul României a ajuns la 18.429. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate.

Mădălina Venter

The post La nivel național, s-au înregistrat aproape 150 noi cazuri de coronavirus appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat