În ultimele 24 de ore, în Bihor, bilanțul persoanelor confirmate pozitiv cu COVID-19 a crescut de la 658 la 659 de cazuri. În această dimineață, autoritățile județene au raportat că în carantină se află 25 persoane. Conform actualizărilor, în Bihor, 528 persoane sunt vindecate.

Din cele 166 de noi cazuri confirmate, la nivel național, unul singur a fost înregistrat în județul Bihor, unde numărul bolanvilor a ajuns la 659. Luni dimineața, în Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” erau internate 131 persoane. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.331 de persoane. Alte 92.734 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 564.278 de teste. Bilanțul decesulor a ajuns la 1.427 persoane.

Numărul cazurilor confirmate pe teritoriul României este de 22.165. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.817 au fost declarate vindecate și externate.

Mădălina Venter

The post La nivel național, s-au înregistrat 166 noi cazuri de coronavirus appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Comentarii (2)

  • Dan Tiusdea

    Ne omoriti.pee toți în.loc
    Sa facem agricultura ți
    Nem pandemia și nettebuiepartide puternice cu rectificarea bugetului de la guvern și așa control nu mai avem asupra salariilor care sunt diminuate prin cim rușine

  • Sandu Puscau

    Si eu mai mintesc dar voi deja va bateti joc de minciuni,cu cit va platesc baietii” sa postati stiri mincinoase????

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat