Ilie Bolojan Vizitează Satul Natal Vadu Crișului pentru a-l Susține pe Dorel Cosma și Dezvoltarea Continuă a Comunei

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a revenit azi 22 mai în satul său natal, Vadu Crișului, pentru o întâlnire cu cetățenii comunei. În cadrul discuțiilor, Bolojan a subliniat importanța continuării proiectelor de dezvoltare demarate de primarul Dorel Cosma, accentuând susținerea sa fermă pentru acestea.

Ilie Bolojan, cunoscut pentru implicarea sa activă în modernizarea județului Bihor, a evidențiat progresele semnificative realizate sub conducerea lui Dorel Cosma. Primarul Cosma, un lider devotat și eficient, a demonstrat în repetate rânduri că are capacitatea și dedicarea necesare pentru a continua să transforme comuna într-un model de dezvoltare rurală.

Dorel Cosma este singurul care are șanse reale și care știe și poate să ducă la bun sfârșit proiectele începute. Este esențial să avem continuitate și determinare în administrația locală, iar Dorel a arătat că este omul potrivit pentru această misiune,” a declarat Ilie Bolojan în fața unei audiențe entuziaste.

Primarul Dorel Cosma a inițiat o serie de proiecte menite să îmbunătățească infrastructura locală, educația și serviciile publice, proiecte care au început să aducă schimbări vizibile în comunitate. Susținerea din partea lui Ilie Bolojan vine ca o garanție a continuării acestui drum spre dezvoltare și prosperitate.

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de domnul Ilie Bolojan și ne bucurăm că proiectele noastre primesc recunoașterea și suportul necesar pentru a continua. Vom munci în continuare pentru a asigura un viitor mai bun pentru locuitorii comunei noastre,” a spus Dorel Cosma.

Prezența președintelui Consiliului Județean Bihor în Vadu Crișului și sprijinul său clar pentru primarul Dorel Cosma întăresc încrederea cetățenilor în direcția de dezvoltare aleasă. Continuarea acestor eforturi va asigura că Vadu Crișului rămâne pe traiectoria unui progres durabil și constant.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.