Harnică precum o albinuță, așa am caracterizat-o pe Ramona Andra Dragomir, artista care reușește să creeze, cu multă migală și pricepere, obiecte handmade unicate. Vă invităm să îi aflați povestea în interviul de azi.

NewsBihor: Când a apărut această pasiune pentru obiectele handmade?
Ramona Dragomir: Pasiunea pentru handmade a venit timpuriu, încă din gradiniță, atunci când îmi plăcea foarte mult ghergheful. În urmă cu mai bine de 15 ani am realizat primele mărțișoare handmade unicate. După valul de mărțișoare create, o prietenă bună m-a încurajat să cumpăr materia primă pentru a realiza cercei din fimo. În scurt timp am descoperit mărgelele, decoupage-ul și alte tehnici de lucru pe care le folosesc mereu în realizarea diverselor lucrușoare.  Practic, adevărata pasiune a venit în 2014 când am și urmat un curs handamde, tot de atunci am înființat și pagina de Facebook unde mi-am expus toate produsele la care lucrez.

NewsBihor: Care sunt cele mai bine vândute obiecte?
Ramona Dragomir: Depinde de sezon, dar deobicei clienții mei optează pentru diverse bijuterii, de la cercei la brățari din șnur, de la decorațiuni pe suport de lemn la pușculițe metalice pentru birou, de la lumânări decorative la diverse alte obiecte pentru ziua nunții. În apropierea sărbătorilor de iarnă creez foarte multe obiecte decorative pentru brad și pentru casă.

NewsBihor: Imaginea brandului este reprezentată de o albină. De ce?
Ramona Dragomir: Majoritatea clienților și prietenilor m-au întrebat de ce albina. De ce? Mi s-a părut singura variantă care mă reprezintă!

NewsBihor: Care este sursa dumneavoastră de inspirație?

Ramona Dragomir: Mă inspir din natură, din tot ce e frumos, din ce văd în jur. Sunt de părere că dacă nu pui suflet în crearea acestor lucruri, rezultatul final nu este atât de spectaculos.

NewsBihor:  Unde vindeți cele mai multe produse ?
Ramona Dragomir:  Sunt prezentă în cadrul multor târguri din județul Bihor dar și în mediul on-line. De la sfârșitul anului trecut m-am înregistrat pe platforma <>. Mă bucur că a luat ființă acest proiect la inițiativa Consiliului Județean Bihor prin care mulți producători din județ pot să își vândă produsele.

NewsBihor:  Ce planuri de viitor aveți pentru extinderea afacerii?
Ramona Dragomir: Îmi plac provocările, vreau să încerc lucruri noi, vreau ca din mâinile mele să iasă lucruri din ce în ce mai speciale, mai frumoase. Dorința mea este de a împărtăși frumosul, cu cât mai multă lume. Desigur, îmi doresc să particip la cât mai multe târguri și să ajut cât mai mulți oameni să aprecieze această artă.

Agenția NewsBihor

 


The post Handmade artista Ramona Dragomir, transformă orice obiect în artă appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat