Miercuri, Cancelaria Prefectului a dat publicității un nou raport privind stadiul lucrărilor pe DN 76 (Oradea-Deva). Informarea prezintă stadiul fizic al lucrărilor pe sectorul 1, între Dealul Bitii – Dușești, fără a preciza ce lucrări au fost finalizate și în ce perioadă de timp.

La solicitarea prefectului, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a prezentat un raport privind stadiul lucrărilor de reabilitare a drumului național 76. Din acesta reiese că, pe o porțiune de 17 km, între Dealul Bitii (km. 133) și Dușești (km. 150), ceea ce reprezintă sectorul 1 al drumului național, lucrările sunt realizate în proporție de 17%. Informarea nu prezintă ce anume a fost finalizat până în prezent, valoarea lucrărilor decontate și nici perioada de finalizare a lucrărilor. În schimb, precizează ce lucrări se efectuează în această perioadă și care este valoarea contractului. „În această perioadă se desfășoară următoarele lcurări: execuție casete de lărgire carosabil, sistem rutier nou, execuție podețe și execuție rigole carosabile. Lucrările sunt realizate de către Porr Construct S.A., valoarea contractului de execuție pentru acest sector fiind de 49,98 milioane lei (fără TVA)”, transmite Cancelaria Prefectului.

NewsBihorThe post DN76: Raport privind lucrările realizate între Dealul Bitii – Dușești appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat