Până la sfârșitul lunii mai, reprezentanții societății civile au depus, spre finanțare, 70 de proiecte. 66 dintre acestea au întrunit criteriile de evaluare.

Pentru 2020, Consiliul Județean Bihor a alocat Direcției Social Comunitare suma de 1.000.000 lei pentru programul de finanțare a proiectelor societății civile. „Până la sfârșitul lunii mai, au fost aprobate 66 proiecte pentru cofinanțare, 4 cereri fiind respinse de comisia de evaluare. Dintre inițiativele care au primit finanțare, cele mai multe, 37, au fost depuse la categoria tineret-cultural, unde s-a aprobat un buget de 229.300 lei”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Bihor. 24 de proiecte din domeniul social-comunitar au beneficiat de finanțări în valoare de 199.500 lei, iar în ceea ce privește inițiativele derulate pe linia protecției mediului, 5 proiecte au primit fonduri în valoare de 34.000 lei.

Până în 20 iunie se mai pot depune cereri de finanțare în cadrul celei de-a treia sesiuni

Autoritățile anunță că la dispoziția societății civile mai există fonduri în valoare de 227.200 lei pentru co-finanțarea proiectelor pe toate cele trei domenii. Până pe data de 20 iunie, beneficiarii pot depune cererile de finanțare la sediul Direcției Social Comunitare din Parcul Traian nr. 5

Pentru 2020, bugetul Direcției Social Comunitare a fost împărțit astfel: pe domeniul tineret-cultural se finanțează proiecte în valoare de 350.000 lei; pe protecția mediului-150.000 lei și pe domeniul social-comunitar s-au alocat 500.000 lei.

Veres Diana

The post Direcția Social Comunitară va finanța proiecte și în luna iunie appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat