Începând din această toamnă, Bihorul are un nou deputat promovat cu mândrie de comunele Bratca, Bulz, Șuncuiuș, Vadu Crișului, Măgești, Aușeu și Borod.

Gherman Dumitru

Gherman Dumitru

Gherman Dumitru, un om simplu din Bratca, preocupat de problemele oamenilor de pe valea Crișului, susținător al principiilor sociale ale partidului pe a cărui lista a candidat, și-a ocupat locul în Camera Deputaților, urmând să depună jurământul la începutul sesiunii parlamentare.

În speranța că și peste depresiunea Vad-Borod va răsări soarele prin unele mici investiții sau sprijin guvernamental, îi urăm mult succes dl. Gherman Dumitru și să reprezinte zona, judetul și țara cu mândrie și onoare, fără a călca pe urmele tragicului experiment Varga (vezi legea cu lemnele de foc) sau Bodea (vezi…. nimic, ca nimic nu a facut) niște reprezentanți pe care zona noastră i-a trimis din greșală la București.

Comentarii (4)

 • Nicoleta Costa

  Felicitari !!!

 • Violetta Lup

  Nicoleta,parca nu erai psdista.Acum te pui in rindul comunistilor?.Mitica a fost este si va fi un comunist inrait ca asa a crescut.Pe el comunistii lau crescut si stiu bine ce zic

 • Violetta Lup

  Imi pare rau sa aud ca e dat de Vadu Crisului pt ca trebuia sal dea Bratca dar se pare ca vadanii a ramas in urma .Candva era mai presus de Bratca acum vad ca a decazut.Cu regret spun asta.

 • Valeria petrasca

  Cu tot respectul,d-na Violeta Lup,dar la etatea d-voastră ar trebui sa știți sa faceți diferența între comunism și social democratie!…Domnul Gherman a fost susținut de toată valea Crisului și nu numai,având meritele lui deosebite….Noi toți care îl cunoaștem, ne mândrim și îi dorim succes.Sa nu uitam ca votul de încredere a fost acordat și de cei apolitici sau de alta culoare politica,votând ,,cetateanul” Gherman Dumitru,prin personalitatea și caracterul sau deosebit.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat