Reprezentantul Partidului România Unită (PRU) din Consiliul Local al Comunei Vadu Crișului a renunțat atât la funcția de consilier local cât și la statutul de membru PRU.

Azi 30.08.2017 președintele partidului PRU – Vadu Crișului, dl. Domocoș Nicolae, a depus o înaintare către Consiliul Local al Comunei Vadu Crișului prin care cere validarea urătorului candidat de pe listele PRU, având în vedere demisia din partid a consilierului local Bolojan Florinel Florian.

În legatură cu demisia din partid, dl. Bolojan a declarat:

A fost o decizie proprie și nicidecum vre-o înțelegere de cedare a locului în favoarea următorului candidat, așa cum se vehiculează de “mai marii comunei”.

În urma unei autoevaluări am hotărât să plec din funcția de consilier local deoarece nu pot să-mi îndeplinesc promisiunile făcute alegătorilor mei în această comună condusă dictatorial și preferențial unde chiar și listele pentru lemne de foc seamănă cu lista de partid a unei anumită organizație cu care suntem obișnuiți de atâția ani.

Distribui zilnic pâine prin comunele învecinate și văd cum toate sunt într-un trend ascendent de dezvoltare iar la noi în vad nu se mișcă mai nimic, până și apa servită din Criș ne este dată cu porția. Probleme sunt și în administrare unde pentru o adeverință trebuie să aștepți până nu mai ai nevoie de ea, asta dacă nu cumva faci parte din “gruparea favorită”, și alte multe situații ne la locul lor.

Cât despre demisia din partidul PRU cred că este lesne de înțeles că acest partid fără o organizație serioasă și o rețea bine pusă la punct nu are niciun viitor.

Totodată dl. Bolojan a mai declarat că se retrage definitiv de pe scena politică locală.

Agitație mare și în rândul majorității din consiliu deoarece în locul dl. Bolojan ar intra dl. Domocoș Nicolae, un fost consilier cu mai multe mandate la activ și cel mai vehement critic al dl. primar Cosma Dorel și a majorității formate în jurul acestuia de PNL+UDMR.

 

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat