De aniversarea sa, ERA Park Oradea se transformă într-un adevărat paradis al dansului și al distracției pentru toate vârstele. Sâmbătă, 11 martie, centrul comercial împlinește 8 ani, 8 ani de shopping, dar şi de distracţie și activități pentru întreaga familie, astfel că va marca această zi într-un mod special.

Startul evenimentelor va fi dat la ora 12, cu un festival pentru copii, ce se va desfășura în incinta Hypermarket-ului Carrefour. Va fi distracție în toată regula, mai cu seamă că, la ora 14,30, toată lumea va putea să guste din tortul aniversar.

Distracția va continua pe tot parcursul după-amiezii, iar atmosfera se va încinge treptat sub cupolă, când, începând cu ora 17,30, participanții vor asista la o prezentare de modă, pentru ca apoi să înceapă unul dintre cele mai recente și atractive spectatole de dans.

Este vorba de Samba Gold Show, susținut de celebrul Wilmark. Un amalgam de veselie şi mișcări exotice cu efecte speciale, create de simpaticul dansator alături de membrii Wilmark Dance Academy, îi va ține în priză pe cei prezenți, într-un decor impresionant, dominat de jocuri de lumini și culoare.

Cele două reprezentații ale academiei vor fi completate de un super moment cu demonstrații de Capoeira, acompaniate de muzică live specifică, de la grupul de capoeira Alto Astral.

După show-ul de samba, spectatorii vor putea participa la sesiunea de poze și autografe, iar de la ora 20,30 se va desfăşura marea extragere a premiilor de la tombola aniversară. Toți clienții ERA Park vor putea câștiga, în baza unui talon care dovedeste ca au facut cumparaturi de minim 50 de lei pe un singur bon fiscal,un cos cu produse de la Carrefour, un iPhone sau, marele premiu, un mobilier pentru living!

Așa cum îi șade bine unei petreceri aniversare, participanții vor fi invitați să servească un cocktail gratuit la show bar-ul de sub cupolă, având posibilitatea să imortalizeze momentul într-o oglindă magică. Poza va fi gratuită și va fi gata în mai puțin de un minut.

De precizat că, pe tot parcursul evenimentului, clienții ERA vor primi vouchere valorice dacă vor răspunde corect la întrebările puse de MC, respectiv dacă vor duce la bun sfârșit mai multe provocări ale acestuia. Pentru ca toată lumea să vadă ce se întâmplă pe scenă, întreg evenimentul va fi redat pe un ecran uriaș.

Andreea Stan

Close
error: Continut protejat