Prima zi a raliului „Drumul Vinului 2020” a testat fiecare din cele 30 de echipaje prezente la start. „Ploaia le-a dat bătăi de cap unora. Au fost forțați fie să meargă mai prudent, fie să oprească pentru a soluționa probleme tehnice. Însă au recuperat distanța și timpul ceea ce le-a permis să fie prezenți la start și în cea de-a doua zi a competiției”, ne-a spus Rencsik Ottó, organizatorul raliului. 

Sâmbătă dimineața, administratorul județului Bihor, Szabó József, a dat startul concursului. Și această zi a adus provocări pentru că cele 30 de echipaje au avut de parcurs distanțe mai mari, pe drumuri din zone montane. Traseul propus de organizatori pentru cea de-a treia etapă a fost Oradea-Otomani, pe o distanță de aproximativ 103 km. Ultima etapă aduce noi provocări echipajelor. Revenirea la Oradea se face pe un traseu de 112 km, la o altitudine de 300 metri, pe Valea Bistrei, și cuprinde localitățile Otomani-Marghita-Pădurea Neagră-Aleșd-Oradea.

După prima zi a raliului, în clasamentul general conduce echipajul format din Ciprian Vulpe/Răzvan Cătană cu Dacia 1310 Break, înmatriculată în județul Olt, urmat de două echipaje din București: Dan Dobre cu un autoturism VolksWagen Golf MK1 din 1984, respectiv Ruxandra Enăceanu Tudoraș/Eduard Tudoraș cu Trabanat 601, an de fabricație 1981.

Și la ediția 2020 a evenimentului Raliul „Drumul Vinului” principalul partener este Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Management al Destinației și Discover Bihor.

Veres Diana

The post Dacia 1310 conduce raliul „Drumul Vinului 2020″ appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat